Planera och boka begravning

Planera begravningen med vårt bokningsverktyg här nedan, via telefon med hjälp av en rådgivare eller i ett personligt möte.

Läs mer nedan eller  

VD-assistetn Anton Weihard och VD Dennis Jillvert

Ett värdigt avsked

Vi på Funera hjälper dig att planera en värdig begravning tryggt och enkelt. Vi finns där för dig under hela processen och ser till att begravningen blir precis så som du önskar. Du kan planera begravningen tillsammans med oss på ett kontor, i hemmet eller via telefon. Vi ser alltid till att säkerställa att val och önskemål blir rätt.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på 010-10 10 350 eller kundtjanst@funera.se

Planering av begravning - steg för steg

1

Val av tjänster och produkter

Du kan planera begravningen tillsammans med oss på ett kontor, via telefon eller med hjälp av bokningsverktyget nedan. Du kan när som helst prata med någon av våra rådgivare för att få svar på dina frågor och hjälp med allt som omger en begravning. Ring oss på 010-10 10 350.

2

Vi kontaktar dig och går igenom dina val

Oavsett hur du väljer att planera begravningen kontaktar vi dig för att gå igenom de val som har gjorts. Det för att säkerställa att begravningen blir precis så som du vill ha den. Vi finns till hands under hela processen och svarar på alla frågor som kan tänkas uppstå.

3

Begravning och ceremoni

Under ceremonin finns en representant från Funera närvarande som säkerställer att allt blir som önskat. Vi hjälper dig att ordna en kyrklig begravning, borgerlig begravning eller en begravning enligt annat trosamfund.

4

Efter begravningen

Du kan ordna minnesstunden tillsammans med oss. Vi kan ta fram förslag på lokal och mat om du så önskar. Våra jurister hjälper dig med juridiska frågor så som bouppteckning, arvskifte och värdering av bohag.

Påbörja en planering genom att välja paket

Alla paket kan anpassas helt efter dina önskemål.

För att se paketen behöver du välja vilken inom region som personen ska begravas i.