Kundomdömen

Läs vad våra tidigare kunder tycker om oss.

Begravningen blev mycket vacker, precis som vi ville ha det. Dessutom till en skälig kostnad. Marianne Rydén

Marianne Rydén Trelleborg

Begravningen blev väldigt fin Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående är jättenöjd med Funera.

Anita Bååth Spånga

Funera har ett gott bemötande och humana priser. Är flexibla. Man känner sig omhändertagen på ett bra sätt.

Christine Elisabeth Ewert Mölndal

Fick ett mycket fint bemötande. Inget är omöjligt

Mimi Laila Maria Roskvist Enskede

Vi är mycket nöjda med allt. Vi har fått ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera Funera till andra.

Hillevi Ingela Diamantopoulos Brandin Helsingborg

Alla som har svårt att bestämma sig för en begravningsbyrå. Kan jag rekommendera detta företag. Jag ger dem 5 stjärnor av 5 möjliga. Kunde inte fått bättre hjälp med vår fars begravning. Med vänlig hälsning, Samuel

Samuel Samuelsson Göteborg

Mycket fint ordnad begravning. Rekommenderas!

Per Anders Stefan Björk Skogås

Från begravningsentreprenör till Präst. Rickard Stenberg gjorde ceremonin till en fin minnesstund. Han visade flexibilitet, stor empati och ett stort engagemang. Ett professionellt bemötande med löpande uppdatering. All personal på Furnera var behjälpliga med praktiska frågor som t.ex annonsering, texter, musik m.m. Mycket nöjd. Erik Mårtensson

Erik Mårtensson Höör

Vi rekommenderar Funera för att allt fungerade väldigt bra. Det var lätt att komma i kontakt med dem. De var serviceminded och visste vad som skulle göras i en tid av sorg. Stort tack för stödet under hela processen.

Veronica Jacqueline Tyborn Kartous Landvetter

Fin och omtänksam personal. Bra bemötande. Stort tack för all hjälp.

Caroline Jeanette Svensson Kinnahult

Rekommenderas varmt då man blir lyssnad på och önskemål uppfylls på ett fantastiskt sätt. Allt från planering till genomförande var mycket proffsigt. För att inte nämna blommorna som var så vackert arrangerat.

Anna Kerstin Marita Gustafsson Trollhättan

Mycket bra begravningsbyrå, hjälpte till med allt, mycket nöjd

Patrick Åman Helsingborg

Jag kan inte komma något som jag kan ha synpunkter på. Jag har hela processen fått snabba och seriösa återkopplingar. Hemsidan var bra strukturerad jämfört med andra s.k. Tunga begravningsbyråer. Jag har frågat de etablerade begravningsbyråerna på offerter utifrån min önskemål Men har inte fått ngn sådan återkoppling. De signalerar att de helst vill sälja sina ”dyraste” kitt inlindat i en så kallad soft argumentation. Hos er hitta jag direkt konceptet med en enkel begravning på hemsidan, i och med att det mesta praktiska skulle hanteras av mig själv och mina närmaste. Ni lyssnade in och förstod mina önskemål, vilket jag uppskattade. Jag jobbar i Svenska kyrkan och kommer att varmt rekommendera er som begravningsbyrå.

Marit Margareta Torkelson Vattholma

Funera erbjuder sina tjänster via nätet men har trots detta en personlig kontakt per telefon som är smidig och ger Dig all praktisk rådgivning som annars skulle kosta betydligt mer. Kan varmt rekommendera Funera för den som vill ha ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Med vänlig hälsning Bo Delin

Bo Delin Askim

Från början till slut bemöts vi av personalen på ett mycket bra sätt och begravningen gjords enligt vår önskemål.

Sisay Kassaye Enskede

Vi rekommenderar varmt Funera. När man är sorgsen och vilsen, så svarar det någon med värme, kunskap och tålamod. Funera hjälper till med det man behöver. Försöker inte sälja på sådant man inte behöver/vill ha. Vänligen Malin

Malin Elisabet Björklind Älvsjö

Uppskattar den hjälp vi fått för att genomföra vårt avsked. Vackert, värdigt och skönt att ha ngn att planera tillsammans med.

Ann-Christin Stegland Torslanda

Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsamma

Lille-Mor Nielsen Halmstad

Inget strul, allt vi ville flöt på smärtfritt. Funera kan rekommenderas!

Ulf Wilhelmsson Danderyd

+ Väldigt bra första bemötande + Väldigt bra kontakt under hela processen. + Väldigt nöjda med Christine och Sanna som med egna intiativ hjälpte oss den dagen. +Detta gör att vi verkligen rekommenderar Funera till andra.

Christina Nordlund Hålta

Bra information. Stort visat intresse för vår begravningsceremoni. Goda råd. Kände oss väl omhändertagna.

Isabell Maria Lund Göteborg

Allt flöt på väldigt bra. Kundkontakt och utförande var proffetionelt. Rekommenderas gärna till vänner och bekanta.

Peter Karl Gustafsson Ingarö

Väldigt fin rådgivning och fint tålmodighet med hjälp med frågor ..Tack till er..

Helge Välimaa Västerås

Enkelt att använda webbtjänsten, man får ju hjälp av en trevlig människa! Det kanske inte alla tror, lätt att få kontakt vid frågor, billigt alternativ men proffsigt ändå. Vi var nöjd med allt. Tack!

Inga-Maj Gerd Boel Lundgren Björk Kungsgården

När man drabbas av sorg är det skönt att kunna sitta hemma och planera i lugn och ro och göra upp allt via nät och telefon.

Evy Erkers Spånga

Rekommenderar gärna Funera. Allt fungerade mycket bra, framförallt att jag fick personlig service fast att man kan boka allt över nätet. Att kunna ställa frågor och få hjälp över telefon när jag behövde det. Min mamma bodde i Göteborg och jag i södra Skåne gjorde att jag valde en begravningsbyrå på nätet. Att gå till en traditionell begravningsbyrå var inget alternativ, eftersom de oftast tar ut avgifter för personliga möten. Att i lugn och ro kunna bestämma allt kring begravningen hemma och sedan göra en beställning passade mig utmärkt. Samt att kostnaderna för begravningen och annons slutade på en rimlig kostnadsnivå.

Barbro Åkesson Trelleborg

Vi tackar Funera för en mycket fin och minnesvärd begravning av min far. Eftersom jag bor långt ifrån den plats där han skulle ha begravningen, var det perfekt att sköta allt per telefon och internet. Johanna skötte det så bra, med goda råd och rekommendationer .Hela arrangemanget var så vackert och professionellt; kista, blommor, program, jordbegravningen, Linus som bistod oss och minnesstunden med den helt fantastiska maten! Vår mamma var så nöjd och rörd och vi detsamma. Tack !

Birgitta Viola Brannestål Järbo

Så bra att kunna sitta hemma i lugn o ro och välja utformningen på hela begravningen. Inga beslut som behöver hastas igenom, utan allt kunde göras precis i vår egen takt. Snabb och effektiv respons från kundtjänst, jag rekommenderar gärna Funera. Stefan, Norrköping

Stefan Willy Frick Norrköping

Jag bor i Spanien och är enda släktingen till min avlidna moster. Genom Funeras service och arbetssätt så fungerade all planering i samband med förberedelserna av begravningen utmärkt. Lätt att ta ställning till de val som skulle göras och de telefon kontakter som behövdes fungerade utmärkt. Jag skötte all planering från Spanien och när vi kom till Sverige och begravningsdagen fungerade allt på det sätt vi kommit överens om. Vänlig och proffsig personal. Priset var också en positiv överraskning. Ingen annan begravningsbyrå hade kunnat göra detta bättre för mig. Tack!

Mona Gavrell Spanien

Jag har nu begravt både mamma och pappa genom Funeras försorg och är väldigt nöjd.

Per Erik Gustav Atthem Nykvarn