Testamente till fast pris 2 450 kr

Det är aldrig för tidigt att skriva ett testamente, men det kan bli för sent. Många saknar i dag testamente och riskerar därför vid ett dödsfall att efterlämnat arv inte går dit de vill att de ska hamna.

Oavsett hur lite eller mycket tillgångar du har just nu kan det vara så att du vill att en del av ditt arv ska vara enskild egendom och ska gå till en viss person och inte följa arvsföljden. Att skriva ett testamente är något som är viktigt för alla och det kan vara extra viktigt beroende på vilken typ av levnadsförhållande du har.

Det finns många olika anledningar till att skriva ett testamente. Den vanligaste anledningen till att skriva ett testamente är när en person vill att nära och kära som efterlämnas ska få det arv som personen har tänkt sig. Ett testamente är viktigt för att det ska bli som du har tänkt dig och det är viktigt för att skapa en trygghet för de du lämnar efter dig. Ett testamente gör det också lättare för de efterlämnade att komma överens och ta hand om ditt arv. Vi rekommenderar därför att ta del av juridisk rådgivning när ett testamente ska skrivas.

Så upprättar vi ditt testamente

Upprättandet inleds med en konsultation med någon av våra jurister där familjeförhållandet och vad som vill uppnås med testamentet diskuteras. Vi hjälper till att identifiera eventuella problem, möjligheter och lösningar och dina önskemål. Vi finns som juridiskt stöd, svarar på dina frågor och kommer fram till ett testamente som du blir nöjd med.

Våra jurister sammanställer sedan ett juridiskt korrekt testamente enligt lagens ordning. Genom att anlita en kunnig jurist undviker du tolkningsproblematik och andra felaktigheter samt att du får ett testamente som står sig starkt mot eventuell framtida klandertalan.

Förvaring och bevakning

Vi har självklart också förvaring i säkra arkiv. Vi kan också bevaka åt våra kunder, då kontrollerar vi en gång per vecka mot folkbokföringen. Om man har avlidit ser vi  till att testamentet kommer med i bouppteckningen utan fördröjning.

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefon

 

    Namn

    E-post

    Telefon


    Välkommen att kontakta oss på kontakt@juridera.se eller 010-33 05 400